Blauwhaus 'Sole Mio' Picknick + Blauwbladpresentatie

22/05/2022 - 22/05/2022 12:00 - 17:00

De Recreativisten van de Aardsmoderne Blauwhausbeweeging nodigen U allen uit om in de recreatieve Lijsternesttuin (van broodschrijver Stijn Streuvels) 'goêndag' of 'smaakwel*' te komen zeggen tijdens een informele picknick op zondag 22 mei...

...om plaats te nemen op of rond onze geborduurde dekens of 'Luchtschepen voor de Plaatselijke Bewolking'. Om grasduinend door onze kakelverze* (Blauwblad) Lijsternestreeks van onze verze vruchtenconfituur op 't krentenbrood van bakker Lateur te proeven, terwijl u geniet van 't bruisende lenteleven. En om samen te proosten op Eenieders geluk: Elk zijn goêndag!

In de Lijsternest hoorspeltuin* zullen wij U als Stok-heren en -dames hartelijk verwelkomen! Gewapend met Toovertelstokken en -teerlingen zullen wij U op recreatieve wijze langs onze verzinsels om den tuin leiden. En wij zullen U bij ons kraam brengen, waar wij U een vriendschapsabonnement, Blauwbladbundel of speciale editie van de 'Lijsternestreeks' kunnen aansmeren. 

>> De 'Potluck' formule: breng zelf iets mee om te eten, te drinken, én een extraatje om te delen met (on)bekenden en potentiële nieuwe vrienden als U deze artistieke happening in 't Westernvlaamsche* Ingooigem met ons ten volle wil meebeleven...

Praktisch

  • zondag 22 mei, vanaf 12u00
  • Duur: activiteit zal ca 4 à 5 uur toegankelijk zijn, maar je kan gerust gewoon binnen- en buitenwandelen zoals het je beste past.
  • Locatie: Het Lijsternest, Stijn Streuvelsstraat 25, 8570 Ingooigem
  • Inschrijven kan via lijsternest@vlaanderen.be
  • Prijs: gratis
  • Dit is een open picknick volgens de 'potluck' formule. Breng dus zelf iets mee om te eten, te drinken!

 

Blauwhaus ~ een #Aardsmodern recreatief* complex en bondgenootschap van Wim Wauman met Isabel Bouttens en soms een artistiek gelegenheidscollectief met kleine kern van usual suspects en gastkunstenaars.

*recreatief ~ vermakelijk + (her)scheppend; met de etymologische snavel gericht op het verkwikkende effect van soelaas en/of herstel #HerstellingsWerkzaamHeden.

 

<< Vensterlanden homepage